Γιατί το ΟΧΙ , μετατράπηκε σε ΝΑΙ στο δημοψηφίσμα;

Καταρχήν να επισημάνουμε ότι , ότι και αν γίνεται απο το 2010 και μετέπειτα είναι παρανόμο.Είτε εκλόγές είναι αυτό , είτε δημοψήφισμα , είτε επικυρωση νόμων κτλ.Για το μυστήριο του δημοψηφίσματος  και το πώς το ΟΧΙ έγινε ΝΑΙ , θα μας λύσει την απορία , το παρακατω κείμενο.

Όλα ήταν προσυμφωνημένα απο την 4μηνη παράταση στις 20 Φεβρουαρίου 2015.Η παρακάτω επιστολή που εστάλη στον Γιούνγκερ 2 εβδομάδες πρίν το δημοψήφισμα,  αποδεικνύει ότι όλα αυτα τα θέατρα που έπαιζε  5-6 μήνες , με τις σκληρές 17ωρες διαπραγματεύσεις , με τις μάχες  και τους δηθεν αγώνες  που έδινε , ήταν ένα παραμύθι καλοστημένο και καλογραμμένο για να κοιμήσει και τα πιο ατίθασα παιδιά.

Παρακάτω η επιστολή με το ανάλογο σχόλιο.


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Αγαπητέ κ. Πρόεδρε Συνημμένα θα βρείτε μία κατανοητή πρόταση εκ μέρους της Ελληνικής Κυβερνήσεως.Αυτή είναι το σύνολο των μεταρρυθμίσεων και των νομοθετικών εργασιών που η Ελληνική Κυβέρνηση θα προβεί και θα εφαρμόσει σύμφωνα με τους όρους τις 20 Φεβρουαρίου 2015,προέκτασης της Κύριας Σύμβασης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης.

Επιπρόσθετα, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η απάντηση της Ελληνικής Κυβέρνησης για τα προαπαιτούμενα των Θεσμών, για την κάλυψη των δημοσιονομικών κενών για την περίοδο 2015- 2016, είναι απόλυτη και ολοκληρωμένη.

Πιο συγκεκριμένα,η αξιολόγηση από τους θεσμούς, ήταν πως τα κατάλληλα δημοσιονομικά μέτρα θα πρέπει να αποδίδουν σε οικονομικούς στόχους της τάξης του 1% του ΑΕΠ για το 2015,2% του ΑΕΠ για το 2016 , επομένως τα σχετικά μέτρα θα πρέπει να φθάνουν το 1,5% του ΑΕΠ για το 2015 και 2,5% του ΑΕΠ για το 2016.

Οι προτάσεις της Ελληνικής Κυβέρνησης στους Ευρωπαϊκούς Θεσμούς και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, προβλέπουν αύξηση στα δημόσια έσοδα μόνον από τα σχετικά μέτρα του 1,5% του ΑΕΠ για το 2015 και 2,87% του ΑΕΠ για το 2016.
Σύμφωνα με τα παραπάνω στοιχεία και απέναντι σε αυτά, είναι φανερό ότι δεν θα υπάρξουν οικονομικά ατοπήματα και οι υπαγορευμένοι όροι έχουν ξεπεραστεί

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *