Συνένοχο στο φόνο, δεν θα μ’ έχετε…

Θέλοντας να βασιλέψουν, δεν είχαν παρά να διαιρέσουν! Έτσι δημιούργησαν τις ιδεολογίες. Το σημαντικότερο έργο τους! Χρησιμοποίησαν τους κατάλληλους ανθρώπους, που κάτω από την δική τους επίβλεψη και χρηματοδότηση, σχεδίασαν και κατασκεύασαν την κάθε ιδεολογία, με μεγάλη σπουδή! Εξέτασαν αρχαίους, κυρίως Έλληνες και έγραψαν αυτά που τους ζήτησαν οι εντολείς τους, με απόλυτη συνείδηση του τι κάνουν! Εντάξει ας πούμε ότι κάποιοι,  είχαν και τον απαιτούμενο ρομαντισμό. Τέλος πάντων, αυτό θα το αναλύσουμε κάποια άλλη φορά.

Σήμερα θα ήθελα να εστιάσουμε, στο πως ελέγχουν τις μάζες με βάση την ιδεολογία, με την οποία έχει φανατιστεί η κάθε μερίδα ανθρώπων, ώστε να επιτευχθεί το διαίρει και βασίλευε. Η προπαγάνδα, απλά συμπληρώνει το σατανικό σχέδιό τους. Για να δυναμώσει η κάθε ιδεολογία, έπρεπε να χυθεί πολύ αίμα. Πόλεμοι, παγκόσμιοι πόλεμοι, αίσχη και απίστευτα εγκλήματα, είναι η βάση αυτού του οικοδομήματος. Ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι εμφύλιοι πόλεμοι που έφεραν στην κυριολεξία, αδέρφια σε αντίθετα στρατόπεδα, δημιουργώντας ένα άσβεστο μίσος μέσα στους λαούς. Για παράδειγμα πιο εύκολα ξεχάσαμε τους Γερμανούς από ότι οι αριστεροί τους δεξιούς και το αντίθετο. Την στιγμή που οι Έλληνες ενωμένοι έκαναν το έπος του σαράντα, ήρθε ο εμφύλιος και τους έκανε να ξεχάσουν την αδερφοσύνη και να καταπιαστούν με τις ιδεολογικές διαφορές! Αλήθεια τι ανάγκη έχει η ανθρωπότητα και ειδικά οι Έλληνες, από τις σύγχρονες ιδεολογίες, όταν έχει τους αρχαίους φιλοσόφους, που διδάσκουν τις αρετές; Άλλωστε που στηρίχτηκαν όλοι αυτοί οι αρχιτέκτονες των ιδεολογιών, αλλά και των θρησκειών ως όργανα εξουσίας επίσης;

 Αυτό με το οποίο είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι, είναι τα κόμματα! Με μεγάλη προσοχή ετοιμάζουν αυτούς που θα ηγηθούν των κομμάτων και των κρατών! Έχουν απόλυτη εκπαίδευση και συνείδηση όσοι αναλαμβάνουν ηγετική θέση, αλλά όχι μόνο αυτοί. Όλα τα στελέχη πρέπει να έχουν περάσει εξετάσεις και να έχουν αποδείξει ότι είναι άξιοι εμπιστοσύνης! Δεν είναι κανείς τυχαία σε μια θέση στελέχους ή βουλευτού. Για να μπει κάποιος στο κόμμα ή στο κίνημα ή όπως αλλιώς το αποκαλούν, θα πρέπει να τον προτείνει, κάποιος παλιός που εμπιστεύονται! Για να  γίνει κάποιος βουλευτής ή δήμαρχος ή νομάρχης, περιφερειάρχης κ.λ.π. θα πρέπει να πάρει το χρίσμα από το κόμμα. Αυτό σημαίνει ότι όλοι είναι εκεί ακριβώς που θέλουν οι εξουσιαστές! Αντιπαλεύονται δήθεν, κάνουν μεγάλους και δαπανηρούς προεκλογικούς αγώνες και οι ψηφοφόροι ακολουθούν το παράδειγμά τους μέσα στην κοινωνία. Είναι απολύτως φυσικό αφού όλη η ζωή τους εξαρτάται από το κόμμα. Θα διοριστούν, θα πάρουν την μετάθεση που τους βολεύει, θα διορίσουν το παιδί, ώστε να εξασφαλιστεί και να μπορεί να εργάζεται απερίσπαστα στο κόμμα; Οι επιχειρηματίες θα πάρουν τις δουλειές του δημοσίου; Φυσικά μετά το ρουσφέτι, ο ίδιος και όλο του το σόι, είναι δέσμιοι του βουλευτή και του κόμματος! Όλα αυτά λοιπόν, αποτελούν έναν κοινωνικό ιστό που δημιούργησαν για να πετάν ψίχουλα στους λαούς και αυτοί να ελέγχουν τον πλούτο του πλανήτη!

Έτσι οι σκλάβοι πορεύονται μίζερα, με κατώτερες σκέψεις, που είναι βασικό για να παραμείνουν σκλάβοι, επειδή αν σκεφτούν ελεύθερα, θα πάψει η σκλαβιά και συνεχίζεται ο φαύλος κύκλος της πτώσης του ανθρώπινου γένους! Αυτό είναι το σημαντικότερο γι αυτούς! Έχουν εκπονήσει ολόκληρο σχέδιο για το πώς θα παραμείνουν οι άνθρωποι σε χαμηλό πνευματικό επίπεδο, αλλά και αυτό ας ελπίσουμε να μας δοθεί η ευκαιρία να δούμε στο μέλλον.

Βλέπεις λοιπόν, ότι όλοι οι πολιτικοί στη χώρα μας για παράδειγμα, προσπαθούν να μας πείσουν πως δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Προεκλογικά σου λένε ότι θα σκίσουν τα μνημόνια, σε γεμίζουν ελπίδες, σου υπόσχονται λαγούς με πετραχήλια και αμέσως μετά σε απογοητεύουν λέγοντάς σου ότι δεν γίνεται αλλιώς, αυτό που σου έλεγαν ουσιαστικά και οι προηγούμενοι, είναι η μόνη πραγματικότητα. Νόμιζα, σου λένε, ότι υπάρχει τρίτος δρόμος αλλά δεν υπάρχει. Ο λαός απογοητεύεται και πείθεται ότι έτσι είναι τα πράγματα και συνεχίζει την πεπατημένη, δηλαδή το βουλευτικό γραφείο, το ρουσφέτι, ο ραγιαδισμός και η σκλαβιά, στο πνεύμα και στο σώμα! Φυσικά σημαντικό ρόλο παίζουν εδώ τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ή προπαγάνδας! Τα μέσα βρίσκονται σε χέρια επιλεγμένων επίσης ανθρώπων, όπως των πολιτικών!

Τώρα σου λένε πάλι ότι πρέπει να πας άλλη μια φορά στις κάλπες για να ψηφίσεις. Να λειτουργήσει η Δημοκρατία! Να αποφασίσει λέει ο λαός, ποιος θέλει να τον εκπροσωπήσει! Τα ΜΜΕ δίνουν και παίρνουν με ατέλειωτες εκπομπές, συνεντεύξεις, αναλύσεις κ.λ.π. για να πείσουν τον ευκολόπιστο λαό για την εικονική πραγματικότητα που κατασκεύασαν! Αναρωτιέται λοιπόν κανείς, τι να ψηφίσει; Πια δημοκρατία να λειτουργήσει; Όποιος και να βγει δεν είναι ακριβώς το ίδιο για τους εξουσιαστές, που κοροϊδεύουν με την αφέλειά μας; Το σατανικό τους σχέδιο λειτούργησε απόλυτα! Έχουν τον ίδιο το λαό να περιφρουρεί την σκλαβιά του και να ζει με ψευδαισθήσεις!

Μήπως είναι προτιμότερο να μην πας σε κανένα βουλευτικό γραφείο για κανένα ρουσφέτι και κυρίως να μην πας σε καμία κάλπη, αλλά να παλέψεις με όποιον τρόπο μπορείς για την ελευθερία σου; Να καταστρέψεις την εικονική πραγματικότητα και να ανασάνεις ελεύθερος; Σκέψου, αν πας στην κάλπη, παραδέχεσαι, ότι είναι δημοκρατία αυτό που ζούμε. Μπορεί να ψηφίσεις ένα μικρό κόμμα για αντίδραση, όμως θα σου πει, αν έβγαινε το μικρό κόμμα που εσύ ψήφισες, δεν θα ήθελες να κυβερνήσει; Έτσι είναι η δημοκρατία! Νομιμοποιείς ουσιαστικά την όλη διαδικασία!

  Από την άλλη, είσαι σίγουρος για τα εκλογικά αποτελέσματα, για τα ποσοστά αποχής κ.λ.π.; Μία ιδιωτική εταιρεία καταγράφει και δίνει τα αποτελέσματα, που τα προωθεί στα ΜΜΕ και να στα σερβίρουν.  Όλοι  είναι ηθοποιοί στον ίδιο θίασο! Μην πέφτεις πάλι και πάλι στην ίδια παγίδα! Μην σκοτώνεις τον αδερφό σου, τα παιδιά σου, το μέλλον της πατρίδα σου! Μην γίνεσαι συνένοχος στο μεγαλύτερο έγκλημα του πλανήτη, που πνίγηκε στο αίμα, μέσα στους αιώνες για να επικρατήσουν οι σατανάδες! Φαντάζεσαι τι θα πάθαιναν αν δεν πήγαινε κανένας στις κάλπες; Αμέσως θα καταστρέφονταν όλα τα σχέδιά τους! Θα τρόμαζαν διότι δεν θα μπορούσαν να καταλάβουν αν ξύπνησε ο λαός και τι είναι διατεθειμένος να κάνει! Θα έπρεπε να αλλάξουν όλο το πολιτικό προσωπικό, που το μεγαλώνουν σε ειδικό φυτώριο! Όχι πως δεν έχουν πάγκο, αλλά σκέψου ότι ο παράνομος, φοβάται μήπως αποκαλυφθεί. Σίγουρα θα φοβηθούν μην αποκαλυφθεί το σατανικό σχέδιό τους! Ανεπιφύλακτα λοιπόν προτείνω Αποχή! Όσο κι αν σου φαίνεται παράξενο, όλοι είναι δικοί τους! Αποχή λοιπόν! Συνένοχο στο φόνο δεν θα μ έχουνε!!!

Νίκος Δενδρινός.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *